TEKİRDAĞ / MALKARA - Mustafa Uysal Ortaokulu

Haz

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Tekirdağ İl Müdürlüğünün düzenlediği Türkiye Çevre Haftası kapsamında "Temiz Deniz - Temiz Dünya " konulu şiir yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ecrin Eylül Kapıcı ilçe birincisi ve ilimizde de il ikincisi olmuştur. Başarılarından dolayı öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz.

Haz

Okul bünyesinde gerçekleştirilen tüm proje ve etkinliklerin genel değerlendirmesinin yapıldı, iyileştirilmesi gereken alanlar belirlendi ve elde edilen veriler doğrultusunda bir sonraki eğitim-öğretim yılının planlama çalışmalarının başlatılması yönünde alınan kararlar haberimizdeki raporda sunulmuştur.

Haz

Okul sağlığı çalışmalarımız hazırlanan rapor çerçevesinde tamamlanmıştır. Rapor için tıklayınız

Haz

Okul Gelişim Planı sene sonu değerlendirilmesi yapıldı.

Haz

Geleneksel Sucuk Ekmek Günü bu yıl da öğrenci ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Emeği geçen Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.

Haz

1 Haziran 2023 Perşembe saat 12.00'da okulumuzda 6. Bahar ve Bilim Şenliği açılışı yapıldı.Sayın Kaymakamımız Kerem Süleyman Yüksel'in teşrifleri ile gerçekleşen program, öğrencilerin hazırlamış olduğu projelerin incelenmesi ,oyunlar ve müzik dinletisi ile sona erdi.

Okulumuzda Trafik Haftası Kapsamında Bilgilendirme Yapıldı.

Trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının 2030 yılına kadar %50 oranında azaltılması ve can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması, öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri ve sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilerek toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik, trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Nis

Öğrencilerin kendi yeterliliklerini maksimum seviyede kullanarak, akademik başarılarının artmasını, bu yolla bir üst öğretim basamağına ve hayata hazırlanabilmelerinde yardımcı profesyonel çalışmalar olarak özellikle eğitim ortamında ayrı bir öneme sahiptir.

Okulumuzda öğrencilerin tüm gelişim alanlarında, içinde bulunduğu ve adım atacağı bir sonraki gelişim basamağının özellikleri dikkate alınarak, sahip olduğu kalıtımsal ve çevresel yeterlilikleri kullanabilmesine ve bir birey olarak kendisi ve çevresi ile uyumlu bir şekilde yaşamını sürdürmesine yönelik bilgilendirme yapıldı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu kapsamda hem ilçemizde hem de okulumuzda tören düzenlendi.

Nis

Bakanlığımız Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak yayınlanan, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin örnek sorularla birlikte; beceri temelli testlerin ve kazanım kavrama testleri sınıflarda çözüldü.

Geleneksel Çocuk Oyunları ve Spor Branşları İle İlgili Turnuvalar Düzenlendi