TEKİRDAĞ / MALKARA - Mustafa Uysal Ortaokulu

Mustafa Uysal Ortaokulu

Adres
CAMİ ATİK MAH. METEOROLOJİ SK. MUSTAFA UYSAL ORTAOKULU BLOK NO 6/2 MALKARA / TEKİRDAĞ
Vizyon
Türk Milletinin millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; vatanına karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Misyon
Yurdumuz ve dünyamızdaki gelişmelerden yararlanarak, insanî değerleri yüceltmeye çalışan, yaptığı işin bilim ve sanat değeri taşıdığının farkında olan bir ekiple; öğretim modeli oluşturarak, doğuştan sahip olduğu potansiyelini en yüksek düzeyde kullanabilen, tutum ve davranışları bakımından erdemli, bilgili, şefkatli, başarılı, kültürlü, görgülü, bilinçli bireyler yetiştirmektir.
KATI YAKITLI KALORİFER
KARAYOLU
CAMİATİK MAH. METEOROLOJİ SOK. NO:6/2
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Tekirdağ iline 56 km uzaklıkta olup Malkara ilçe merkezinde bulunmaktadır.